Desantila Muriqi përfaqësusese e të rinjëve të Kosovës në BE, në Livrit

Me sukses përfundoi edhe një tjetër bashkëpunim i frytshëm rajonal. Desantila Muriqi përfaqësuese e të rinjëve të Kosovës në BE përzgjodhi Livrit-in, gjegjësisht qytetin e Preshevës, të dytin me rradhë pas Prishtinës për të zhvilluar diskutimin mbi ngritjen e vetëdijes kolektive për mbrojten e ambientit.Në fillim të këtij evenimenti për pjesëmarrësit u shfaq dokumentari “A […]

“Veshu si ti”

Ajo që e bëri edhe këtë rrugëtim të suksesshëm ishte pikërisht përkushtimi i pakompromis i gjimnazistëve tanë.Si pjesë e parë e punëtorisë “Vishu Si Ti, nxënësit e shkollës së mesme iu nënshtruan një trajnimi 3-ditor për të shkruar një punim kërkimor mbi #KulturënUrbane. #urbancultureGjatë këtij trajnimi, ata u informuan rreth komponentëve kryesorë të njē hulumtimi […]

Dita ndërkombëtare e të rinjëve në Livrit

Në ditën ndërkombëtare të të rinjëve, Livrit-i në mënyrë të suksesshme implementoi (realizoi) punëtorinë e ashtuquajtur “Një botë pa kufi dhe Presheva e ëndërruar.” Angazhimi i rëndësishëm i të rinjve, përpjekja, motivimi, mundësitë dhe kontributi ishin pikat kyçe të kësaj nate. Zërat e të rinjëve sapo filluan të ndëgjohen!Gjithashtu, patëm kënaqësinë të kemi prezent përfaqësuesin […]

Yoga Club për herë të parë në Livrit

Sot, për shkak të motit të papërshtatshëm, aktiviteti Yoga Club është zhvilluar në hapësirat e Livrit-it me një numër të reduktuar të pjesëmarrësve.Faleminderim i posaçëm për instruktoren e mrekullueshme Vjosa Qerimi që ndau kohën sot me ne!