Rreth Livrit:

Ne jemi Livrit, një qendër kreative që i shërben komunitetit. Në Livrit, ne besojmë në imagjinatën dhe kreativitetin të çdo të riu dhe qytetari në Preshevë. Kemi shumë pasion për të parë të rinjtë të kontribuojnë dhe të dëshmojnë ndryshimet që vijnë.

Prandaj, fokusi ynë është të përmirësojmë, zhvillojmë dhe avancojmë rininë përmes punëtorive, aktiviteteve dhe projekteve me natyrë kulturore, artistike dhe edukative që zhvillohen në nivelin rajonal dhe ndërkombëtar. Zbuloni veten përmes misionit tonë!

Çka është Livrit-i?

Çfarë misioni ka Livrit-i?

Çka ofron Livrit-i?

Kush e themeloi Livrit-in?

Livriti?

Themeluesit:

Jasemine Kamberi

Ajxhan Esati

Shqipe Haliti

Art Veliu

Tribal Rexhepi

Ekipi:

Viola Rrustemi

Tomislav Perušić

Enesa Veseli

Shpëtim Rexhepi

Vesa Sahiti

Lorik Mustafa

Lenka Rabasović

Fehmi Jusufi

Erëza Halimi

Enes Kamberi

Edona Mustafa

Altin Aliu

Vjosa Mehmeti

Drilon Ismaili

Fetije Kamberi

Endrit Hasani

Aida Aliu

Arton Bilalli

Teuta Mehmeti

Milica Tričković

Kontribuesit:

Fatos Mustafa

Petrit Aliu

Vjosa Qerimi

Donatorët dhe Partnerët: