“Veshu si ti”

Ajo që e bëri edhe këtë rrugëtim të suksesshëm ishte pikërisht përkushtimi i pakompromis i gjimnazistëve tanë.
Si pjesë e parë e punëtorisë “Vishu Si Ti, nxënësit e shkollës së mesme iu nënshtruan një trajnimi 3-ditor për të shkruar një punim kërkimor mbi #KulturënUrbane. #urbanculture
Gjatë këtij trajnimi, ata u informuan rreth komponentëve kryesorë të njē hulumtimi dhe për 3 ditë me radhë, në grupe, të gjithë u angazhuan në përpilimin e tij në Word Document nën drejtimin e Shqipe Haliti. Për pothuajse të gjithë, ishte hera e parë që ata iu kishin dhënë detajet e duhura. Ne jemi të mahnitur, tejmase të kënaqur dhe mirënjohës për përkushtimin që ata të gjithë treguan për 3 ditë. Ndërsa sonte ata shkëlqyen duke e prezantuar atë para publikut!