Takim miqësor me Znj. Zuzana Pavlikova

Zuzana Pavlikova – Këshilltare e Lartë për Pakica Kombëtare pranë Misionit të OSBE-së në Serbi.
Takim miqësor me përfaqësuesen e OSBE-së në Beograd, Zuzana Pavlikova, me të cilën biseduam rreth aktiviteteve të planifikuara të këtij Misioni për pakicën kombëtare shqiptare, si dhe mundësinë e bashkëpunimit në mes Qendrës Kreative Livrit dhe Misionit të OSBE-së në Serbi.